Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van de webshop Klick-it.nl. Klick-it is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel met inschrijfnummer 68454791.

Bestelling
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze leveringen. Met het plaatsen van een bestelling stemt u in met de leveringsvoorwaarden. Wij verwerken uw bestelling zodra deze bij ons binnenkomt. Uw bestelling wordt via e-mail bevestigd. Naast bestellen via onze webshop, kunt u ook bestellen door een e-mail te sturen naar: info@klick-it.nl. Vermeld hierin welke producten u wenst te ontvangen en tevens uw naam, leveradres, woonplaats, en telefoonnummer.

Prijzen
Alle op de website vermelde prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW, maar exclusief bezorgkosten. De prijzen kunnen tussentijds veranderen. Prijswijzigingen gelden vanaf het moment van publicatie op de website en gelden uiteraard niet voor bestellingen die op dat moment al zijn gedaan.

Afbeeldingen en specificaties
Alle afbeeldingen; foto’s, tekeningen, specificaties, omschrijvingen en condities etc. op de website van Klick-it gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

Betalen
Uw bestelling wordt definitief na betaling. U kunt betalen via iDEAL, Bancontact, SOFORT Banking en PayPal. Betaling gaat via onze payment service provider Stichting Mollie Payments: NL53 ABNA 0627 5355 77 (BIC: ABNANL2A). Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling z.s.m. verzonden.

ideal_64x641477016996_bancontact  klick-it

Bezorgkosten
1) Nederland: bezorging aan huis via MyParcel/PostNL: € 3,95
2) Belgiëbezorging aan huis via MyParcel/PostNL: € 6,95
3) Alle andere landen in Europa: u kunt ons mailen voor de bezorgkosten naar uw land via info@klick-t.nl

Verzending
Zodra uw betaling binnen is, wordt uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen aan u geleverd. Voor België is dit 3-4 werkdagen. Levering vindt plaats bij u thuis. Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden, wordt het standaard bij uw buren aangeboden. Als het pakket ook bij uw buren niet afgeleverd kan worden, wordt het later nog een keer aangeboden. Indien ook dit niet lukt heeft u tot 2 weken de tijd om uw bestelling op het postkantoor op te halen.

klick-itpostnl_logo_750

Levertijd
Wanneer uw bestelling betaald is, wordt deze meteen door ons verwerkt. In principe vindt levering plaats binnen 2 werkdagen (voor België 3-4 werkdagen). Als u op zaterdag of zondag bestelt, wordt uw bestelling de eerstvolgende dinsdag geleverd (voor België de eerstvolgende woensdag of donderdag). Indien artikelen niet voorradig zijn en een korte levertijd niet haalbaar is, dan nemen wij contact met u op zodat u weet waar u aan toe bent.

Afkoelingsperiode en retour
Nadat de afnemer het door hem/haar bestelde product heeft ontvangen, heeft de afnemer de bevoegdheid om binnen 14 werkdagen na de ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met Klick-it zonder opgaaf van reden te ontbinden. Indien de afnemer de overeenkomst van deze algemene voorwaarden wenst te ontbinden, dient de afnemer dit via e-mail aan Klick-it kenbaar te maken. De afnemer dient het product, na overleg met Klick-it, direct na ontbinding ofwel in elk geval binnen de garantietermijn fysiek te retourneren ofwel op te sturen naar een door Klick-it vastgesteld retouradres. De afnemer dient in dit laatste geval de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen.
Indien de afnemer reeds enige betalingen heeft verricht op het moment dat de afnemer de overeenkomst met Klick-it van deze algemene voorwaarden heeft herroepen, zal Klick-it deze betalingen direct doch uiterlijk binnen 14 werkdagen nadat Klick-it het door de afnemer geretourneerde product heeft ontvangen, aan de afnemer terugbetalen. Eventuele verzendkosten zijn te allen tijde voor rekening van de klant. Klick-it aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor retourzendingen die tijdens verzending door vermissing, diefstal of enige andere wijze verloren zijn gegaan. Klick-it behoudt zich het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het product niet in dezelfde conditie verkeert als op het moment van verkoop. Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van Klick-it schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van de afnemer te wijten is of anderszins voor risico van de afnemer komt, zal Klick-it de afnemer hiervan via e-mail in kennis stellen. Klick-it heeft het recht om de waardevermindering van het product als gevolg van deze schade van het aan de afnemer terug te betalen bedrag in te houden.

Werd het verkeerde artikel toegezonden?
Meld foutieve leveringen zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 5 werkdagen. Neem voordat u het artikel retourneert contact op met Klick-it via e-mail. Direct na ontvangst van het foutieve artikel zenden wij de juiste bestelling.

Is uw bestelling beschadigd?
Wij leveren onze producten met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Toch kan er tijdens de bezorging iets mis gaan. Blijkt uw bestelling bij ontvangst beschadigd te zijn, geef dit dan direct door aan Klick-it via e-mail, zodat we het probleem op kunnen lossen.

Aansprakelijkheid
De aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade is in ieder geval altijd beperkt tot een bedrag, gelijk aan de aanschafprijs van het betreffende artikel, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de zijde van Klick-it.

Privacy & Gegevensbeheer
Indien u een bestelling plaatst bij Klick-it worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van Klick-it. Klick-it zal uw gegevens in geen geval verkopen en uitsluitend ter beschikking stellen van derden voor zover dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een bestelling of naleving van een overeenkomst. Klick-it respecteert de privacy van de gebruikers van de website en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens. De verwerking van de gegevens van de afnemer geschiedt in overeenstemming met de Wet Persoonsregistratie en alle toepasselijke wet- en regelgeving.
De afnemer heeft onverwijld recht op inzage in de gegevens die door Klick-it over de persoon van de afnemer zijn opgenomen. De afnemer is te allen tijde gerechtigd wijziging of verwijdering van de gegevens te verlangen.

Contact

klick-it

Mail: info@klick-it.nl
Mobiel: +31 (0)6 225 586 17

Bank: NL 50 KNAB 0256019932
KvK: 68454791
BTW: NL150197238B01